Atragerea fondurilor nerambursabile, naționale și europene

Stimați sighișoreni,

Estimăm că Sighișoara a pierdut în ultimul mandat de primar minim

50 de milioane !!!!!!!!! de euro,

din cauza faptului că Primăria nu a fost capabilă să acceseze fonduri naționale și europene.

Aceste fonduri puteau fi atrase prin diferite programe pe care le puteti găsi și dvs. pe www.adrcentru.rowww.eeagrants.rowww.finantari.ro.

Acești bani, pe de o parte, ar fi ajutat în mod direct la dezvoltarea infrastructurii, restaurarea cetății, îmbunătățirea serviciilor publice, creșterea gradului de educare și reducerea disparităților sociale, pentru a enumera numai câteva dintre beneficiile directe.

Pe lângă acestea, cele 50 de milioane de euro pierdute duceau indirect la o creștere economică și, implicit, la creșterea bunăstării societății sighișorene.

Ca să putem atrage aceste fonduri trebuie să avem direcții strategice clare de dezvoltare a Sighișoarei și trebuie să gândim împreună cu cetățenii viitorul urbei.

Însă dacă venim cu propuneri fantasmagorice, cum a fost pârtia de schi acoperită, nu avem habar cum se poate implementa un astfel de proiect și intrăm într-un mandat de primar, vom fi depășiți din start de probleme zilnice și nu avem decât să ducem la bun sfârșit un mandat cu intervenții pompieristice, fără plus valoare pentru oraș.

În echipa consilierilor locali liberali există specialiști în domeniul proiectelor, consacrați, interconectați pe plan național și european, cu o vastă experiență și multe realizări în domeniu.

Este nevoie de o echipă performantă în cadrul Primăriei în domeniul fondurilor nerambursabile care să fie susținută de consultanți specialiști în acest domeniu. Vă prezentăm, prin postări periodice, prioritățile și strategiile noastre pentru Sighișoara, vă arătăm ce linii de finanțare există pentru realizarea proiectelor, ne angajăm să depunem cereri de finanțare și vă informăm permanent despre acest lucru. Ce nu putem promite este faptul că fiecare cerere de finanțare va fi aprobată. Cererile de finanțare intră într-o competiție de proiecte și aprobarea lor nu depinde de noi. Dorim să rămânem sinceri și să nu venim cu promisiuni amăgitoare!